fbpx

Kypärätesti

0%

1. Kuinka usein käytät kypärää pyöräillessäsi?

2. Kuinka todennäköisesti laitat kypärän päähän, jos ajat alle 1 kilometrin matkan.

3. Mikä seuraavista on kypärämerkki?

4. Pyöräilyonnettomuudet johtuvat useimmiten:

5. Kuinka suuri osuus aivovammoista voitaisiin estää kypärän käytöllä

6. Kypärä on mielestäni

7. Kenen kanssa todennäköisimmin käytät kypärää?

8. On noloa saapua kouluun kypärä päässä

9. Kaupungilla pyöräillessä on turha käyttää kypärää, koska ajaa niin hiljaa kumminkin

MILLAINEN KYPÄRÄN KÄYTTÄJÄ OLET?
Paljaspäinen polkija
Oho, melko riskillä meet! laitat omat aivot tarjottimelle etkä juurikaan välitä, tuleeko tällejä yksi tai kaksi.. ilmeisesti sulla ei ole pään sisällä suojattavaa, vai mistä moinen asenne?! Mut tietty aika vaikea varmaan osata käyttääkään kypärää, kun ethän sä taida tietää, mitä tapahtuu jos pää törmäilee pitkin katua tai auton konepeltiä. Sori, mut pakko todeta: sun aivojen mp tästä touhusta on selkeästi se kakkahymiö.
Satunnainen suhaaja
Sulla keikkuu kypärä ehkä jossain pyörän ohjaustangolla ja aika usein se jää hattuhyllylle, taisit unohtaa et miksi se sulla oikeastaan edes on?! Mitäs sulla mahtaa olla siellä korvien välissä, vai luulitko et kallo on timantinkovaa ainesta ja kestää mitä vain tällejä? Uskaltaisit kyllä käyttää – oothan itsevarmaa sorttia – joten kun seuraavan kerran näet sun kypärän muista et sulla on vain yhdet aivot – ja ne tarvii enemmän suojaa kuin pahvinpaksuisen luukopan.
Turhamainen piilottelija
Sulla on selkeästi dilemma: tiiät että kypärä olis fiksu veto, mut niin harmillisen ruma ja mitähän kaveritkin sanois? Mistähän sulle keksittäis itsevarmuutta vähän lisää, jotta uskaltaisit ratkaista tän dilemman aivojesi hyväksi… tai ehkäpä sä et ole vielä löytänyt Sitä Oikeaa kypärärakkautta eli tarpeeksi päheetä kypärää! Hei muuten, kun kumminkin sitä nolousjuttua mietit: kuhmu otsassa tai aivovamma ei ole mitenkään päheät kaverit, just for your information.
Kypäräkingi
Olet todellinen BrainLover eli tiedät mitä kannattaakin suojata. Sulla taitaa olla hoksottimet viimeisen päälle kuosissa, on nimittäin hallussa tietoa ja taitoa, wau! Itsevarmana liikenteessä ja kypärä päässä oli tilanne mikä tahansa, taidat olla melkoisen viilee tapaus. Pidä tästä asenteesta kiinni ja ole ylpeä BrainLover!

Share your Results: